داروهای روان پزشكی اعتیادآور نیستند
به گزارش هم ماشین یك متخصص اعصاب و روان با بیان این كه داروهای روان پزشكی اعتیادآور نیستند، اظهار نمود: داروها در صورت تجویز پزشك آرامش و درمان را برای افراد به همراه می آورند.
به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا، گودرز عکاشه با اشاره به این که روان زخم ها طیف وسیعی از اختلالات را در برمی گیرند، اظهار داشت: تروما می تواند در سطوح «خفیف»، «متوسط»، «شدید» و «برجسته» ظهور و بروز داشته باشد. بعضی از تروماها از نظر روانی لطمه های گوناگون و ماندگاری را در انسان برجای می گذارند.
این روان پزشک در ادامه درباب ترومای ﮐﺎﺗﺎﺳﺘﺮوﻓﯿﮏ یا روان زخمِ فاجعه بار، توضیح داد: مشاهده یا تجربه صحنه هایی مانند «سیل»، «زلزله»، «آتش افروزی»، «جنگ» و «تجاوز به عنف» و... می توانند ترومای ﮐﺎﺗﺎﺳﺘﺮوﻓﯿﮏ ایجاد کنند.
وی افزود: هر شخص بعد از تجربه ترومای فاجعه بار با سندرم «استرس بعد از سانحه» درگیر می شود.
عکاشه با بیان این که استرس بعد از سانحه موجب یادآوری مکرر حادثه می شود، اشاره کرد: در این شرایط یک حادثه در خواب یا بیداری و در نشانه های در رابطه با حادثه مورد یادآوری قرار می گیرند.
بگفته وی، تروما در بعضی موارد بعد از وقوع حادثه و گذشت مدت زیادی از آن آثار زیان بار خودرا نشان میدهد. برخی اوقات «شنیدن جزئیات یک حادثه» می تواند انسان را در معرض لطمه روانی قرار دهد.
وی که در برنامه ای رادیویی صحبت می کرد، اضافه کرد: ما زمانی تروما را در سطح فاجعه بار ارزیابی می نماییم، که فرد حضور مستقیم در فاجعه داشته باشد و بیشترین لطمه را دریافت کند.
این متخصص اعصاب و روان با بیان این که داروهای روان پزشکی اعتیادآور نیستند، اظهار نمود: داروها در شرایط مختلف و با تجویز پزشک آرامش و درمان را برای افراد به همراه می آورند.
وی عنوان کرد: هر گاه انسان با تروما درگیر شود و با روش های معمول از پس آن برنیایید، ما بوسیله درمان دارویی اقدامات مختلفی را پیش می گیریم.
منبع: هم ماشین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب