در بسته اخبار اجتماعی هم ماشین بخوانید؛
از دور زدن قانون هوای پاك تا دستگیری دانشجوی قلابی
هم ماشین: خودروسازان به دنبال دور زدن قانون هوای پاك، كمبود معلم، تهران را تهدید می كند، دستگیری دانشجوی قلابی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، اقلام مجاز و غیرمجاز در بوفه مدارس، چه مجازاتی در انتظار پزشكان فراری از كارتخوان است؟ و جزئیات ودیعه بلاعوض «بیدود» برای دانشجویان و خبرنگاران سر خط مهمترین اخبار اجتماعی ایسنا در 25 شهریور ماه 98 است.
به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا، اداره اخبار اجتماعی ایسنا امروز (۲۵ شهریور) ۵۴ خبر، مصاحبه و گزارش منتشر نموده است كه گزیده ای از مهمترین این اخبار به همراه تیتر و لینك در زیر می آید:
خودروسازان به دنبال دور زدن قانون هوای پاك
به دنبال درخواست یكی از شركت های خودروسازی برای توقف «نصب فیلتر دوده» روی خودرو های دیزلی، معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست مخالفت سازمان را با این خواسته اعلام و تاكید كرد كه خودروسازان به بهانه تحریم قصد دارند كه مصوبه فیلتر دوده را حذف نمایند در صورتیكه اگر قیمت فیلتر افزایش یافته، هزینه درمان سرطان هم بیشتر شده است.
در سال ۹۳ برمبنای مصوبه هیأت دولت، نصب «فیلتر جاذب دوده» به منظور كاهش آلودگی هوا الزامی شد و خودروسازان با وجود مخالفت های گسترده، مجبور به اجرای این مصوبه محیط زیستی شدند اما بتازگی یكی از شركت های خودروسازی درخواست كرده است كه تا زمان رفع تحریم ها اجرای مصوبه نصب فیلتر دوده متوقف شود كه سازمان حفاظت محیط زیست بعنوان متولی اصلی كاهش آلودگی هوا با این خواسته مخالفت كرده است.
مسعود تجریشی با اشاره به اینكه نمی دانم تا چه زمانی مقرر است از خودروسازانی كه هیچ سودی برای مردم نداشته اند، حمایت صد در صدی نماییم، به ایسنا می گوید: خودروسازان پیش از تحریم ها هم زیر بار اجرای نصب فیلتر دوده روی خودرو های دیزلی نمی رفتند و به دنبال فرار از این مصوبه بودند. حالا هم تحریم را بهانه می كنند.
واكنش شورای عالی جنگل به قطع درختان صد ساله بلوط در یاسوج
رییس شورای عالی جنگل ضمن اشاره به اینكه این شورا برای قطع درختان صد ساله بلوط در یاسوج مجوزی صادر نكرده است، اشاره كرد: فاكتورهای ارزیابی های زیست محیطی باید به روز شوند.
روز گذشته عكسهایی در شبكه های اجتماعی از قطع درختان صد ساله بلوط در محور سی سخت یاسوج به سبب افزایش عرض محور منتشر گردید. كامران پورمقدم - رئیس شورای عالی جنگل- در این زمینه به ایسنا اظهار داشت: شورای عالی جنگل قبل از قطع درختان در جریان این مساله نبوده و مجوزی هم برای آن صادر نكرده است اما هم اكنون با اداره منابع طبیعی استان كهگیلویه و بویراحمد در تماس هستیم تا از جزئیات این مساله اطلاع پیدا نماییم.
درآمد میلیاردی آموزش و پرورش از سود فروش «روپوش مدارس» صحت دارد؟
معاون هماهنگی، اقتصادی و نظارت بر امور استان های سازمان دانش آموزی توضیحاتی درباره پروسه ساماندهی روپوش فرم دانش آموزی ارائه و اصرار كرد كه این سازمان تابحال ریالی از استان ها بابت درصد فروش لباس فرم دانش آموزی ستاندن نكرده است.
سید هادی دلبری در گفت و گو با ایسنا در واكنش به اخباری كه بتازگی درباره ستاندن درصدی از سود فروش روپوش مدارس از اولیا و واریز آن به حساب سازمان دانش آموزی و كیفیت پایین و قیمت بالای لباس فرم دانش آموزی انتشار یافت، اظهار نمود: سال قبل وزیر وقت آموزش و پرورش، ماموریت ساماندهی لباس فرم دانش آموزی را در چارچوب بخشنامه ای به سازمان دانش آموزی واگذار كرد.
كمبود معلم، تهران را تهدید می كند
مدیر كل آموزش و پرورش شهر تهران بر ضرورت حل مشكلات و نقاط ضعف سامانه «سپند» برای ثبت نام سرویس مدارس در شهر تهران اصرار كرد.
به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا، عبدالرضا فولادوند در آیین رونمایی از برچسب سرویس مدارس ویژه شهر تهران اظهار داشت: در مورد ساماندهی نیروی انسانی با عنایت به خروج ۷۰۰۰ نیرو به دلایلی همچون بازنشستگی از مجموعه آموزش و پرورش شهر تهران و ورود تنها ۴۹۰ نفر از همكاران به این مجموعه، تناسب مناسبی بین ورودی و خروجی معلمان وجود ندارد و متاسفانه بحران نیروی انسانی تهران را تهدید می كند. این مساله را اعلام كردیم و تلاش خواهیم كرد كه در سطح تهران مشكلات را در این عرصه برطرف نماییم.
وی اضافه كرد: امسال حدود یك میلیون و ۲۰۰ هزار دانش آموز در كلاس های شهر تهران حاضر خواهند شد و با احتساب كلاس های مدارس غیر دولتی ۴۱ هزار كلاس درس آماده حضور دانش آموزان در شهر تهران خواهند بود. این دانش آموزان در ۴۰۰۰ نقطه از مدرسه توسط ۵۶ هزار همكار فرهنگی ما كار تعلیم و تربیت در شهر تهران را پیگیری خواهند كرد.
دستگیری دانشجوی قلابی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی + جزییات
رییس كلانتری ولنجك از دستگیری دختری كه بدون شركت در كنكور و حتی ثبت نام در دانشگاه مبادرت به حضور در كلاس های رشته دندانپزشكی در دانشگاه شهید بهشتی كرده بود، آگاهی داد.
سرهنگ رضا صادقی در گفت و گو با ایسنا اظهاركرد: مدتی قبل با پیگیری حراست دانشگاه شهید بهشتی پرونده ای برای رسیدگی به كلانتری ولنجك ارجاع شد كه به دنبال آن دختری جوان بدون طی هرگونه مراحل ثبت نام و حتی شركت در كنكور مبادرت به حضور در كلاس های نظریه و عملی رشته دندانپزشكی این دانشگاه كرده بود.
روزشمار برای اختتام یك معافیت سربازی
رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد كل نیروهای مسلح با اشاره به انتها معافیت از سربازی در ازای ۲۸ و ۲۹ ماه ایثارگری والدین، از مشمولان واجد شرایط خواست كه تا اختتام شهریورماه برای بهره مندی از این معافیت به دفاتر پلیس ۱۰+ بازگشت كنند.
سردار موسی كمالی در گفت و گو با ایسنا، درباره اجرای معافیت از سربازی برای افرادی كه پدر و مادرشان ۲۸ و ۲۹ ماه سابقه ایثارگری داشتند، اظهار داشت: این افراد تا اختتام شهریور ماه می توانند از این معافیت بهره مند شوند و بعد از آن دیگر مشمول معافیت نمی شوند و تنها امكان دریافت كسر خدمت برایشان وجود خواهد داشت.
پیگیر جزئیات دستگیری دانشجوی قلابی هستیم/مسئولان حراست باید پاسخگو باشند
مدیركل روابط عمومی وزارت بهداشت در واكنش به دستگیری دانشجوی قلابی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی اظهار داشت: در حال پیگیری جزئیات این مساله هستیم و مسئولان حراست باید پاسخگوی نحوه ورود و خروج این فرد در دانشگاه باشند و اگر جعل مدركی در حوزه آموزشی و دانشجویی نیز اتفاق افتاده باشد نیز با متخلفان برخورد خواهیم كرد.
دكتر كیانوش جهانپور در گفت و گو با ایسنا در واكنش به بازداشت یك دانشجوی قلابی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی اظهاركرد: اینكه فردی كارت دانشجویی و مدارك دانشجویی نداشته باشد و بخواهد سر كلاس های آموزشی دانشگاهی حضور پیدا كند، كلاهبرداری چندان سختی نیست و این اتفاق در دانشگاه های بزرگ و پردیس های این دانشگاه ها گاهی اتفاق می افتد اما اینكه آن فرد بخواهد برای حضور در این كلاس ها مبلغی را پرداخت كند، اساسا از لحاظ عقلی و روانی مشكلی داشته است.
اقلام مجاز و غیرمجاز در بوفه مدارس/ تصمیم گیری درباره برنامه "شیر مدرسه"
مدیر برنامه تغذیه نوجوانان دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن بیان خاصیت های پایگاه تغذیه استاندارد در مدارس، درباره اقلام مجاز و غیرمجاز در پایگاه های تغذیه سالم در مدارس و همین طور سرانجام برنامه توزیع شیر در مدارس در سال تحصیل جاری، توضیح داد.
دكتر مریم زارعی در گفت و گو با ایسنا، ضمن تعریف پایگاه تغذیه سالم در مدارس اظهار داشت: از هر مكانی در مدارس كه از نظر همكاران بهداشت محیط و كار دارای فضای مناسبی برای فروش و تهیه اقلام خوراكی برای دانش آموزان باشد و مبادرت به فروش اغذیه سالم كند، با عنوان پایگاه تغذیه سالم یاد می شود. در گذشته ما این مكان را با نام بوفه مدارس می شناختیمژ اما امروزه این نام بهتر می تواند اهمیت این محل را بیان كند. در مجموع در ۱۰۹ هزار و ۵۷۶ مدرسه كشور، ۴۹هزار پایگاه تغذیه سالم وجود دارد.
چه مجازاتی در انتظار پزشكان فراری از كارتخوان است؟
اصرار سازمان امور مالیاتی بر نصب كارتخوان در مطب ها و تعیین ضرب الاجل برای پزشكان از یك سو و مقاومت تعدادی از پزشكان در مقابل آن نیز از طرف دیگر، چالشی است كه از زمان طرح لایحه بودجه ۹۸ به راه افتاده و همچنان هم داغ است؛ مبحثی كه مسئولان سازمان امور مالیاتی مصمم به انتها آن هستند و در اظهاراتی طی نشستی خبری، با پزشكان اتمام حجت كردند.
به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا، بحث درباره فرار مالیاتی و درآمدهای پزشكان حكایت طولانی، پرحاشیه و ناتمامی است كه هر سال جدل هایی بی نتیجه را به دنبال داشته است. امسال اما سازمان امور مالیاتی عزم خودرا جزم كرد تا به مناقشات مالیاتی جامعه پزشكی اختتام دهد بدین سبب از یك سو اسباب راحتی مردم در مراجعه به مطب ها فراهم گردد و از طرف دیگر علاوه بر ایجاد شفافیت در اقتصاد كشور، درآمدها و مالیات های جامعه پزشكی را نیز رصد كند و ادعاهایی درباره امكان تخطی و فرار مالیاتی به حداقل برسد.
بر همین اساس بود كه نصب پایانه فروشگاهی(كارتخوان) در مطب پزشكان طبق بند شش قانون بودجه سال ۱۳۹۸ الزامی شد و سازمان امور مالیاتی ضرب الاجلی برای ثبت نام پزشكان جهت دریافت كارتخوان اعلام نمود البته هرچند كه سازمان نظام پزشكی بین نصب كارتخوان و مالیات ارتباطی قائل نبود، اما به هر حال قانون باید اجرا می شد.
پیشنهاد شناورشدن ساعت كار ادارات در ۲ نوبت در مهر/ ودیعه بلاعوض بیدود برای دانشجویان وخبرنگاران
معاون حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران از پیشنهاد شهرداری در خصوص شناور شدن ساعات كار ادارات در بامداد و عصر آگاهی داد.
به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا محسن پورسید آقایی بامداد امروز در نشست خبری كه به منظور تشریح اقدامات شهرداری در استقبال از مهر برگزار شد، با بیان این كه با آغاز مهر ماه ترافیك شهر حتی تا ۴۰ درصد افزایش می یابد، اظهار داشت: بر همین مبنا برنامه ریزی های زیادی درباب مهار ترافیك در مهرماه انجام شده است.
وی اضافه كرد: محدودیت برخی خودرو های توزیع بار همچون كامیونت ها را از ساعت ۶ تا ۹ بامداد داریم به شكلی كه این خودرو ها حق تردد در شهر را ندارند و در هر نقطه ای از شهر كه دیده شوند، جریمه خواهند شد و دوربین ها نیز آنها را رصد می كنند.
آغاز توزیع برچسب سرویس مدارس از امروز/افزایش ۲۰ درصدی هزینه سرویس
مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاكسیرانی شهر تهران از آغاز توزیع برچسب سرویس مدارس از امروز آگاهی داد.
به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا، رضا قنادان در آیین رونمایی از برچسب سرویس مدارس شهر تهران اظهار داشت: در شهر تهران و در حوزه حمل و نقل شهرداری تهران، سرویس مدارس از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد چونكه مسافران این خدمات نیز ویژه هستند.
وی اضافه كرد: درباب رانندگان سرویس مدارس سختگیری های بسیار انجام می شود. در حقیقت سختگیری در مورد ناوگان حمل و نقل دانش آموزی بسیار بیشتر از تاكسیران های شهر تهران است. استانداردهای سرویس مدارس بسیار بالاتر است و تاكسی های شهر تهران به همین علت برای خدمات دهی در سرویس مدارس نمی توانند فاكتورهای لازم را پاس كنند.
جزئیات ودیعه بلاعوض «بیدود» برای دانشجویان و خبرنگاران
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران ضمن اعلام جزئیات طرح شهرداری برای بلاعوض كردن ودیعه ۱۵۹ هزار تومانی دوچرخه های «بیدود» برای دانشجویان و خبرنگاران اعلام نمود كه این طرح مشمول دانش آموزان نمی گردد.
یوسف حجت در گفت و گو با ایسنا در مورد جزئیات طرح شهرداری تهران برای بلاعوض كردن ودیعه دوچرخه های هوشمند «بیدود» اظهار داشت: بخشنامه این طرح در حال تدوین است و بنظر می رسد تا یك ماه آینده نهایی و ابلاغ شود.
وجود ۸۴۴ راننده لیسانسه در سرویس مدارس تهران
فرماندار تهران با اشاره به وجود ۸۴۴ راننده با مدرك لیسانس برای سرویس مدارس در شهر تهران اظهار داشت: برخی از رانندگان سرویس مدارس در تهران دارای مدرك فوق لیسانس و حتی دكتری هستند.
به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا، عیسی فرهادی درآیین رونمایی از برچسب ویژه مدارس شهر تهران با اشاره به اینكه آموزش وپرورش بزرگترین سرمایه در كشور است و هیچ زیر ساختی مهمتر از آن نیست، اظهار داشت: در حقیقت تربیت انسان به عهده این نهاد است و كاری مهمتر از تربیت انسان ها وجود ندارد. شهدا تربیت شده همین مكتب هستند و در دوران دفاع مقدس ۳۶ هزار دانش آموز و ۴۰۰۰ معلم به شهادت رسیدند.
اتحادیه تاكسیرانی به دنبال یك خودروساز برای نوسازی ۱۳ هزار ون
مدیرعامل اتحادیه تاكسیرانی های شهری كشور اظهار داشت: اتحادیه تاكسیرانی های شهری كشور در نظر دارد با مشاركت تولیدكنندگان داخلی نسبت به نوسازی ۱۳هزار دستگاه ون فرسوده موجود در سامانه تاكسیرانی شهری كشور اقدام نماید.
مرتضی ضامنی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینكه در سال ۱۳۸۵ خودروی ون وارد سامانه حمل و نقلی كشور شد و هم اكنون ۱۳ هزار ون در سطح كشور وجود دارد، اظهار داشت: مد حمل و نقل ون در كلانشهر تهران و بیشتر كلانشهرها بسیار مناسب می باشد بطوریكه علاوه بر مقرون به صرفه بودن، در هر سفر تعداد مسافر بیشتری را جابه جا می كند.
به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا، پربازدیدترین اخبار اجتماعی ایسنا در ۲۵ شهریور به شرح زیر است:
روزشمار برای اختتام یك معافیت سربازی
دستگیری دانشجوی قلابی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی + جزییات
چه مجازاتی در انتظار پزشكان فراری از كارتخوان است؟
پیشنهاد شناورشدن ساعت كار ادارات در ۲ نوبت در مهر/ ودیعه بلاعوض بیدود برای دانشجویان وخبرنگاران
منبع: هم ماشین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب