آخوندی خبر داد

تولید مكمل بنزین از ذرت برای نخستین بار در ایران

تولید مكمل بنزین از ذرت برای نخستین بار در ایران هم ماشین: وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: امروز تفاهمنامه احداث كارخانه تولید بیواتانول بعنوان مكمل بنزین از ذرت در بندر امام به ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان به امضا رسید.



به گزارش هم ماشین به نقل از مهر، عباس آخوندی در انتها بازدید از پروژه های عمرانی بندر امام خمینی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این بازدید چند پروژه مهم به بهره برداری رسید و چند پروژه دیگر عملیات اجرایی آنها شروع شد كه همچون افتتاح پروژه احداث سیلوی ۵۰ هزار تنی غلات است كه تخلیه سیلو مستقیما در زمان اتصال به شبكه ریلی انجام می گردد. سرمایه گذار برا این پروژه ۳۰۰ دستگاه واگن فله بر سفارش داده كه با ۱۰۰ واگن فعالیت را شروع كرده است.
وزیر راه و شهرسازی اضافه كرد: پروژه دیگر بازدید از مراحل احداث سیلو بتنی ۱۵۰ هزار تنی غلات بود كه بخش خصوصی برای احداث آن سرمایه گزاری نموده و ۷۵ درصد پیشرفت فیزیكی دارد. این سیلو در زمان ساخت به سیستم مكانیزه انتقال بار به صورت مستقیم از كشتی به سیلو و از سیلو به شبكه ریلی مجهز می گردد.
آخوندی با اشاره به بازدید از اسكله پایانه صادرات نفتی اظهار داشت: آبخور این اسكله به تازگی به دنبال لایروبی آن از ۱۰ به ۱۲ متر افزایش یافته و امكان پهلوگیری همزمان دو كشتی ۴۵ هزار تنی فراهم گشته است در حالیكه شناورهای ۳۰ هزار تنی می توانستند پهلوگیری كنند.
وی از دیگر پروژه های امروز بندر امام را آغاز تعمیرات اساسی اسكله های ۲۷ تا ۳۴ بندر امام عنوان و اظهار نمود: این پروژه با ۵۵ میلیارد تومان از امروز شروع شد و طی آن ۸ اسكله تعمیر اساسی می شوند تا هم امكان روزآمد شدن این اسكله ها فراهم گردد و هم بهره وری آنها افزایش یابد.
آخوندی با اشاره به اینكه در مجموع ۲۷۰ میلیارد تومان پروژه دولتی و ۱۷۰ میلیارد تومان پروژه خصوصی سرمایه گذاری شد، اظهار داشت: در این بندر ۱۱ هزار هكتار پس كرانه داریم كه امكان ارتقاء بندر امام به بنادر نسل سوم را فراهم می آورد. بنادر نسل سوم بنادری هستند كه در آنها امكان راه اندازی تاسیسات تولید ارزش افزوده برای مواد اولیه مانند غلات، شكر و دیگر مواد اولیه را فراهم می آورد.
وی اظهار داشت: امروز همینطور ۶۰۰ میلیارد تومان تفاهم نامه امضا كردیم تا بخش خصوصی با فاینانس خارجی، كارخانه تولید بتانول از غلات بویژه ذرت تولید نماید كه به آن بیواتانول گفته می گردد. این محصول به بنزین اضافه شده و برای حفظ محیط زیست از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
وزیر راه در مورد پاكسازی كانال آبراهه خور موسی در بندر امام اضافه كرد: در این آبراهه در زمان جنگ ۸ كشتی اقیانوس پیما در آن غرق شده اند كه در طول این سالها كشتی هایی كه قرار بود در بندر امام پهلوگیری كنند باید از لابلای آنها عبور می كردند. از همین رو سال قبل قراردادی با شركت های ایرانی به ارزش ۱۱۰ میلیارد تومان به امضا رساندیم تا این كشتی ها را در كف دریا قطعه قطعه نماییم. تابحال ۶ كشتی شناورسازی شده و كشتی هفتم تا دو ماه آینده شناورسازی می شوند.
در ادامه، محمد راستاد مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی چند پروژه و بهره برداری از چند پروژه دیگر در بندر امام خمینی اظهار داشت: ۴۰۰ میلیارد تومان مجموع سرمایه گذاری ها بود و ۶۰۰ میلیارد تومان هم ارزش تفاهم نامه احداث كارخانه تولید بیواتانول بود كه در مجموع ارزش سرمایه گذاری ها در بندر امام به هزار میلیارد تومان می رسد.
وی رویكرد این سازمان را استفاده از پس كرانه های بندر عنوان و اظهار نمود: مقرر است پس كرانه ها به فضایی برای تولید تبدیل گشته و بدنبال آن سهم بنادر از حمل و نقل دریای افزایش یابد كه در نتیجه رقابت پذیر بنادر ما در منطقه ارتقاء خواهد یافت.
معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه كرد: به دنبال اجرای این سیاست در نظر داریم ۲ هزار و ۴۰۰ هكتار اراضی بندر شهید رجایی و ۴۰۰ هكتار اراضی بندر شهید بهشتی را به محلی برای احداث كارخانه های تولیدی و تولید ارزش افزوده تبدیل نماییم.
به گفته راستاد این الگو در بندر امیرآباد هم پیاده سازی شده و شاهد فعالیت بخش خصوصی برای تولید شركت های ارزش افزوده در پس كرانه ها هستیم.
این مقام مسئول افزود: از كشورهای خارجی شامل كشورهای منطقه و همینطور كشورهای اروپایی برای فعالیت در پس كرانه های بندری سرمایه گذار داریم كه همچون از اروپا سرمایه گذار برای تاسیس كارخانه فراوری و بازیافت پسماندهای صنعتی حاضر شده است.
وی اظهار داشت: بدنبال افزایش توان ظرفیت پذیرش كشتی ها در بندر امام هستیم كه به همین منظور ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری برای افزایش دسترسی به بندر امام آغاز خواهد شد و ظرف یك سال آینده لایروبی اسكله این بندر به اتمام خواهد رسید.

1397/06/15
13:28:04
5.0 / 5
5351
تگهای خبر: آب , بنزین , تولید , حمل و نقل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
© تمامی حقوق معنوی سایت هم ماشین محفوظ و کپی برداری ممنوع می باشد.
    استفاده از مطالب سایت هم ماشین با ذکر نام و لینک منبع مجاز است.