از طریق ویدئوكنفرانسی با دستور رئیس جمهور؛

6 پروژه بزرگ دریایی و بندری در هرمزگان به بهره برداری رسید

6 پروژه بزرگ دریایی و بندری در هرمزگان به بهره برداری رسید به گزارش هم ماشین مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اظهار داشت: ۶ پروژه بزرگ دریایی و بندری در هرمزگان از راه ارتباط ویدئوکنفرانسی با دستور رئیس جمهور راه اندازی شد.



به گزارش هم ماشین به نقل از مهر، علیرضا محمدی کرجی ران پیش ازظهر پنجشنبه در مراسم افتتاح ۶ پروژه دریایی و بندری که با دستور رئیس جمهوری از راه ویدئو کنفرانس برگزار شد، عنوان کرد: با سفر راستاد معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی به استان هرمزگان و از راه ارتباط ویدئوکنفرانسی رئیس جمهور در جلسه هیات دولت، پروژه های دریایی و بندری کشور بامداد پنج شنبه ۲۴ تیرماه به صورت نمادین در بندر شهید رجایی راه اندازی شد.
وی با اشاره به اینکه از مجموع ۱۵ مورد پروژه آماده افتتاح، ۶ پروژه دریایی و بندری سهم استان هرمزگان است، اظهار داشت: این پروژه ها شامل افتتاح یک پست اسکله و ۳۱ هکتار بارانداز پایانه کانتینری بندرشهید رجایی با اعتبار ۴۷۲ میلیارد تومان، سه پست اسکله نفتی (بخش عملیات عمرانی) با اعتبار ۱۵۱ میلیارد تومان، دو فروند لایروب هاپرساکشن ۴۰۰۰ متر مکعبی با اعتبار ۸۵ میلیون یورو و یک فروند قایق طناب گیر با اعتبار ۸۰۰ هزار یورو می شود که در مجموع برای آنها، سه هزار و ۱۹۷ میلیارد تومان سرمایه گذاری (با محاسبه ارزش روز ارزی و ریالی) از محل منابع داخلی سازمان بنادر و دریانوردی صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: همینطور پروژه ساختمان مرجع دریایی بندر جاسک با اعتبار ۷.۹ میلیارد تومان و سیستم جامع اطفاء حریق بندر لنگه به ارزش ۴.۷ میلیارد تومان از دیگر پروژه های افتتاحی در استان هرمزگان بود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با تشریح اهمیت این پروژه ها اظهار داشت: باوجود همه محدودیت های ناشی از تحریم های بین المللی و شیوع گسترده ویروس کرونا، خوشبختانه با اتکاء بر دانش فنی و بومی متخصصان و بندرسازان ایرانی از مجموع سه پست اسکله فاز سوم طرح توسعه بندر شهید رجایی، یک پست اسکله به همراه محوطه بارانداز آن به مساحت ۳۱ هکتار، آماده بهره برداری شده است.
وی اضافه کرد: با تکمیل فاز ۳ این بندر، امکان پهلوگیری همزمان ۳ کشتی نسل هفتم اقیانوس پیما با آبخور ۱۷.۵ متر و طول ۴۰۰ متر با بیشتر از ۱۸ هزار و ۴۰۰ TEU کانتینر فراهم می شود و قدرت رقابتی بزرگترین بندر بازرگانی کشور با بنادر رقیب در منطقه افزایش بسزایی خواهد یافت؛ همینطور این طرح باعث ارتقای جایگاه بندر شهید رجایی در بین ۱۰۰ بندر برتر دنیا خواهد شد.
به گفته این مقام مسئول، ظرفیت اسمی تخلیه و بارگیری ترمینال کانتینری بندرشهید رجایی با اجرای کامل فاز سوم از ۶، ۳ به ۸.۴ میلیون TEU افزوده می شود. این مگاپروژه یکی از طرح های بزرگ بندرسازی در کشور است که هم از نظر تجهیزات فنی و هم روند ساخت و سازهای عمرانی دارای پیچیدگی های خاص و خصوصیت های منحصر به فردی است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با بیان جزییاتی در مورد پروژه سه پست اسکله نفتی در بندر خلیج فارس، از اتمام عملیات عمرانی آن اطلاع داد و اظهار داشت: ساخت این اسکله ها با قابلیت پذیرش شناورهای بزرگ نفتی با اتکاء بر توان داخلی صورت گرفته، اغلب تجهیزات مورد نیاز در داخل کشور و بخشی از آن توسط شرکتهای دانش بنیان ایرانی ساخته شده است. این اسکله ها به طول یک هزار و ۳۰۰ متر، ۸۵۰ متر عرشه و ۱۶ متر عمق در ضلع شرقی حوضچه بندر شهید رجایی واقع شده و شامل راه اندازی جاده، پل دسترسی و همینطور خطوط انتقال است.
کرجی ران افزود: با بهره برداری از این اسکله ها که از نوع شمع و عرشه و با امکان پهلوگیری شناورهای نفتکش یکصدهزار تنی است، زیرساخت لازم برای صادرات سالانه ۳۴ میلیون تن فرآورده های نفتی شامل بنزین، گازوییل، نفتا، میعانات گازی، نفت کوره و سوخت شناورها فراهم می شود و ظرفیت صادرات فرآورده های نفتی از بندر شهید رجایی ۳۰ درصد افزوده می شود.



منبع:

1400/04/26
10:35:45
5.0 / 5
1290
تگهای خبر: آب , بنزین , تخصص , جاده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
© تمامی حقوق معنوی سایت هم ماشین محفوظ و کپی برداری ممنوع می باشد.
    استفاده از مطالب سایت هم ماشین با ذکر نام و لینک منبع مجاز است.