استفاده از ظرفیت نوبت عصر مدارس برای توسعه پژوهش سراها

استفاده از ظرفیت نوبت عصر مدارس برای توسعه پژوهش سراها وزیر آموزش و پرورش در نخستین جلسه شورای سیاست گذاری پژوهش سراهای دانش آموزی با تاکید بر اینکه همه دانش آموزان باید امکان استفاده از پژوهش سراها را داشته باشند، اظهار نمود: باید جریان فعالیت پژوهشی برای دانش آموزان تسهیل شود.


به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا، محسن حاجی میرزایی، در نخستین جلسه شورای سیاست گذاری پژوهش سراهای دانش آموزی که با حضور سورنا ستاری؛ معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و تعدادی از اعضای شورای معاونان وزارت آموزش وپرورش برگزار شد، اظهار نمود: «پژوهش سرا» یک موقعیت یادگیری است و حق همه دانش آموزان است که از امکانات پژوهش سراها استفاده کنند و باید جریان فعالیت پژوهشی برای دانش آموزان، تسهیل شود.
وی بابیان اینکه توسعه پژوهش سراها به امکانات نیاز دارد، اضافه کرد: در بحث توسعه پژوهش سراها باید الگوریتمی در نظر گرفته شود تا توسعه کمی و کیفی پژوهش سراها را بطور همزمان به همراه داشته باشد.
وزیر آموزش وپرورش افزود: دستاوردهای پژوهش سراها شگفت آور است و باید بعنوان یک تصمیم جدی، پژوهش سراها باهم شبکه شوند برای اینکه با روش های قدیمی نمی توانیم نتایج جدید و مطلوبی را به دست آوریم.
وی اشاره کرد: پژوهش سراهای غیردولتی باید توسعه یابد و نیازمند اندیشه خلاقانه برای باز کردن مسیرها هستیم و توسعه کیفی بر توسعه کمی اهمیت دارد.
حاجی میرزایی ضمن تاکید بر این نکته که باید فرصتی را فراهم نماییم تا همه دانش آموزان از این ظرفیت استفاده کنند، اضافه کرد: باید از ظرفیت نوبت عصر مدارس برای توسعه پژوهش سراها بهره برد تا از انباشت و عدم استفاده از امکانات جلوگیری نماییم.
همین طور در این جلسه علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش وپرورش با تشریح کارهای پژوهش سراهای دانش آموزی اظهار داشت: پژوهش سراهای دانش آموزی در امتداد راه حل ۶-۶ سند تحول و برای تنوع بخشی به محیط های یادگیری، طراحی شده که اصل غنی سازی محیط مدرسه را بعنوان هدف اصلی در بر می گیرد.
وی افزود: ماموریت پژوهش سراها، کیفیت بخشی و تامین و بسط عدالت آموزشی بوده است که به دو شیوه دولتی و غیردولتی اداره خواهد شد. تا حالا این پژوهش سراها بصورت دولتی اداره می شد و بخش غیردولتی در آن حضور نداشت.
طبق گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، معاون آموزش متوسطه با تشریح فعالیت پژوهش سراها در هفت حوزه، اظهار نمود: جهت گیری اصلی پژوهش سراها، ایجاد کارهای علمی و پژوهشی است که دانش آموزان تمامی دوره های تحصیلی در آن مشارکت دارند.



1400/04/21
16:55:03
5.0 / 5
1316
تگهای خبر: شورا , فناوری , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
© تمامی حقوق معنوی سایت هم ماشین محفوظ و کپی برداری ممنوع می باشد.
    استفاده از مطالب سایت هم ماشین با ذکر نام و لینک منبع مجاز است.