دارویی جدید برای بیمارانی كه علایم خفیف تا متوسط كرونا دارند

دارویی جدید برای بیمارانی كه علایم خفیف تا متوسط كرونا دارند هم ماشین: دو شرکت داروسازی از تولید دارویی حاوی یک پادتن خبر دادند که در مقایسه با یک دارونما، میزان بستری یا مرگ ناشی از کرونا را تا 85 درصد می کاهد.


به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا، این دارو با نام علمی VIR-7813 که شرکت داروسازی گلاکسواسمیت کلاین با همکاری پژوهشگاه ویربیوتکنولوژی ساخته، یک روش درمانی جدید برای کسانی است که علایم خفیف تا متوسط کرونا دارند.
در عین حال هفته گذشته یک آزمایش با بهره گیری از این دارو روی بیماران مبتلا به کرونا با علایم "شدید" به سبب دست نیافتن به نتایج قانع کننده متوقف گردید.
این دارو حاوی پادتن های مونوکلونال است. مونوکلونال، مولکول تولید شده در آزمایشگاه است که از پادتن های تولید شده در بدن انسان تقلید می کند.
باتوجه به موفقیت این دارو، آزمایش بالینی فاز سه جهانی آن متوقف گردید تا بجای آن، برای دریافت فوری مجوز استفاده اضطراری در ایالات متحده و تایید در سایر کشورها اقدام گردد.
تجزیه و تحلیل اولیه آزمایش ها برمبنای داده های ۵۸۳ بیمار با وضعیت "در آستانه پذیرش در بیمارستان" بود. این تحقیق نشان داد که پذیرش یا فوت در بیمارستان، ۸۵ درصد کاهش یافته است.
این دارو بوسیله جداسازی ویروس از سلول های سالم و پاکسازی سلول های آلوده عمل می کند و به شکلی طراحی شده است که با تزریق داخل وریدی به بدن وارد می شود.
همین طور در یک مطالعه جداگانه مشخص شده است که این دارو در مقابل رایج ترین نسخه های ویروس کرونا همچون نسخه کنت (انگلیسی)، آفریقای جنوبی و برزیلی موثر است.
به گزارش ایندیپندنت، دکتر هال بارون، مدیر ارشد علمی این شرکت داروسازی، اظهار داشت: ما خوشحالیم که این پادتن مونوکلونال منحصر به فرد چنین درمان شایان توجهی برای بیماران به ارمغان آورده است. مشتاقانه در تلاشیم تا در اسرع وقت آنرا در دسترس بیماران قرار دهیم و پتانسیل های بیشتر آنرا بررسی نماییم.




منبع:

1399/12/22
13:13:23
0.0 / 5
1493
تگهای خبر: آزمایشگاه , تكنولوژی , تولید , ساخت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
© تمامی حقوق معنوی سایت هم ماشین محفوظ و کپی برداری ممنوع می باشد.
    استفاده از مطالب سایت هم ماشین با ذکر نام و لینک منبع مجاز است.