ایستگاه راه آهن همدان ۹۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
به گزارش هم ماشین، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از ساخت ایستگاه راه آهن همدان در قدمهای پایانی آگاهی داد و اظهار داشت: ایستگاه راه آهن همدان 96 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
به گزارش هم ماشین به نقل از مهر، هوشنگ بازوند مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور اظهار داشت: ایستگاه راه آهن همدان با احترام به قدمت شکوهمند شهر همدان در تلفیق معماری مدرن و مصالح نوین با تاکید بر توان و تخصص مهندسان ایرانی و تجهیزات تولید داخل با پیشرفت فیزیکی ۹۶ درصد مراحل پایانی اجرا را می گذراند.
معاون وزیر راه و شهرسازی درباب ایستگاه راه آهن همدان اظهار داشت: این ایستگاه در راه آهن تهران - همدان - سنندج - باشماق واقع شده است که در آینده با اتصال ملایر به محور اراک - کرمانشاه - خسروی بسیار پویاتر خواهد بود.
وی پیشرفت فیزیکی ایستگاه راه آهن همدان را ۹۶ درصد اعلام نمود و افزود: ایستگاه از نوع درجه یک در زمینی به مساحت ۱۱۷ هکتار طراحی شده است و دارای یک ترمینال مسافری به مساحت ۱۱ هزار و ۳۱۲ متر مربع است و هم اکنون مراحل پایانی اجرا را طی می کند.
بازوند طراحی ایستگاه همدان را با اشاره به قدمت شکوهمند شهر همدان ترکیبی از معماری مدرن و مصالح نوین دانست و اظهار داشت: این معماری بیان کننده عظمت، اقتدار و ماندگاری است و نمای چشم نواز آن دوردست نیز برای مسافران قابل مشاهده می باشد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه تکیه بر توان و تخصص داخلی در پروژه های راه سازی کشور را یکی از افتخارات مهندسی کشور دانست و اظهار داشت: ساختمان ایستگاه همدان تماماً با بهره گیری از مصالح، تجهیزات و تأسیسات داخلی به دست توانمند مهندسان ایران راه اندازی شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی در این سفر از محور همدان-گل تپه-غار علی صدر نیز بازدید کرد و درباب این پروژه اظهار داشت: منطقه طبیعی و گردشگری غار علی صدر یکی از مقاصد گردشگری مهم کشور است که عملیات بهسازی آن به عنوان یکی از پرترافیک ترین مسیرهای استان با هدف افزایش ظرفیتهای حمل و نقل و ایمنی بیشتر در برنامه کاری قرار دارد.
وی اضافه کرد: کل محور ۶۳ کیلومتر است که در قالب سه قطعه اجرائی طراحی شده است و قطعه اول به طول ۳۱.۵ کیلومتر حدفاصل همدان تا حسن قشلاق پیمان سپاری شده است و اعتبار مورد نیاز برای تکمیل آن ۱، ۲۰۰ میلیاردریال برآورد می شود.
هوشنگ افزود: تکمیل ۷ کیلومتر از قطعه اول این محور به عنوان اولویت اول بهسازی و اجرا است و هم اکنون در با پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصد مرحله ساخت ابنیه فنی و روسازی است. اعتبار مورد نیاز برای تکمیل شدن آن نیز ۲، ۵۰۰ میلیاردریال برآورد می شود.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه راه اندازی ۷ دستگاه پل خاص به طول ۱۶۹ متر، ۱۱۰ دستگاه پل کوچک به طول ۲ متر و ۱۱ دستگاه تقاطع به طول ۱۵۱۰ متر را قسمتی از عملیات اجرائی راه اندازی محور همدان - گل تپه - غار علی صدر اعلام نمود.
بازوند کنارگذر اسدآباد به طول ۱۴ کیلومتر را از پروژه های مهم ارتباطی و ترانزیتی کشور بویژه در روزهای اربعین حسینی در استان همدان اعلام نمود و اضافه کرد: عملیات اجرائی این پروژه هم اکنون ۹۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در صورت تامین اعتبار مورد نیاز به میزان ۸۰۰ میلیاردریال و تکمیل روشنایی، ایمنی تقاطع خروجی و تکمیل راه اندازی زیرگذر دهگلان تا اسفند ماه سال جاری آماده بهره برداری می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب