معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش خبرداد

تدوین برنامه فراگیر پرورشی فرهنگی مدرسه با اهداف پنج گانه

تدوین برنامه فراگیر پرورشی فرهنگی مدرسه با اهداف پنج گانه به گزارش هم ماشین، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش وپرورش از تدوین برنامه فراگیر پرورشی فرهنگی مدرسه با اهداف پنج گانه خبرداد و اظهار داشت: در سال تحصیلی جدید شاهد ارزیابی مدارس سراسر کشور برمبنای اهداف پنج گانه خواهیم بود.


به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا اصغر باقر زاده در سی و هفتمین اجلاس سراسری مدیران و رؤسای آموزش و پرورش اظهار داشت: برنامه فراگیر پرورشی فرهنگی مدرسه بر مبنای پنج هدف پایه شامل ایمان، امید، هویت، نشاط و خردورزی تدوین شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی ضمن تشریح محورهای برنامه فراگیر پرورشی و فرهنگی مدرسه، از ارزیابی مدارس بر طبق شاخصهای تعیین شده در سی و هفتمین اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش اطلاع داد و اظهارکرد: در برنامه فراگیر پرورشی فرهنگی مدارس کشور به دنبال بررسی اشکالات برنامه های پرورشی سراسر کشور در سالجاری، با اهمیت ترین مشکل در این عرصه، حجم بالای برنامه ها و نبود انسجام و هماهنگی بین بخش های مختلف ارزیابی شد.
وی اظهار نمود: بر همین مبنا نیز برنامه فراگیر پرورشی فرهنگی مدرسه بر مبنای پنج هدف پایه شامل ایمان، امید، هویت، نشاط و خردورزی تدوین شد که ذیل هر یک از اهداف نیز محورها و برنامه های مختلفی تعریف شده و برای انسجام بیشتر و تسهیل کارهای پرورشی متناسب با امکانات مدارس مد نظر قرار گرفته است.
باقرزاده، با اهمیت ترین برنامه محوری در ذیل هدف پایه ای ایمان را «اقامه نماز در مدارس» ذکر کرد و اضافه کرد: مدیران مدارس موظف می باشند پیرامون این موضوع، رویکردها و راهکارهای اجرائی را در مدرسه خود عملیاتی کنند.
وی با بیان اینکه در حوزه امید نیز محوریت با برگزاری اردوهای دانش آموزی است، اعلام نمود: امسال هر مدرسه باید دانش آموزان خودرا به مدت دو روز در اردوهای تربیتی مشارکت دهد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در ادامه اظهار داشت: به منظور تحقق هدف پایه ای هویت، جنبه هویت اجتماعی با نقش آفرینی دانش آموزان در تشکل های مدرسه مورد توجه است که بر همین مبنا نیز مدیر مدرسه باید تلاش کند تا هر دانش آموز در یکی از تشکل های مدرسه نقش آفرینی کند.
وی برگزاری برنامه های علمی، پژوهشی و فرهنگی را رویکرد مورد نظر در راستای تحقق هدف پایه ای نشاط ذکر کرد و اضافه کرد: در هدف پایه ای خردورزی نیز جمع آوری سوالات و شبهات دانش آموزان و ایجاد فرصتی برای پرسش و پاسخ در مورد آنها تعریف شده است.
باقرزاده با بیان اینکه شاخص ارزیابی مدارس بر طبق همین پنج محور خواهد بود، تصریح کرد: در سال تحصیلی جدید بر مبنای همین محورها، شاهد ارزیابی مدارس در سرتاسر کشور خواهیم بود.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: امسال مجوز اولیه جهت به کارگیری ۱۱ هزار مربی پرورشی جدید در مدارس گرفتن شده است.
باقرزاده در مورد وضعیت مشاوران مدارس اظهار داشت: بر مبنای مصوبه دولت باید به ازای هر دانش آموز، یک ساعت در هفته مشاوره وجود داشته باشد که لازمه این امر وجود ۴۰ هزار مشاور در مدارس کشور است ولی هم اکنون ۱۳ هزار مشاور داریم که این کمبود به مرور زمان شکل گرفته و افزایش پیدا کرده است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، او در آخر اظهار داشت: موضوع بسیار مهم در بخش مقابله با لطمه اجتماعی مدارس، احیای برنامه نماد است که شامل شناسایی از راه غربالگری، تحلیل داده ها و اطلاعات از راه برش های استانی و منطقه ای، تشکیل ائتلاف از راه سایر ارگان های کشور و رسانه، آموزش سواد رسانه ای و پیوست فرهنگی و رسانه ای از راه بسته محتوایی و فعالیت خط۱۵۷۰ مشاوره تحصیلی است.



1402/05/27
02:51:11
5.0 / 5
523
تگهای خبر: مشاوره
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
© تمامی حقوق معنوی سایت هم ماشین محفوظ و کپی برداری ممنوع می باشد.
    استفاده از مطالب سایت هم ماشین با ذکر نام و لینک منبع مجاز است.