۱۵ درصد مدارس تهران فرسوده می باشند و باید تخریب شوند
به گزارش هم ماشین، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران با اشاره به اینکه حدود ۱۵ درصد مدارس ما نیازمند تخریب هستند که بیشتر هم در پایتخت قرار دارند اظهار داشت: امیدواریم با مولد سازی و فروش املاک مازاد بر مبنای مجوز بند ˮیˮ تبصره ۹ قانون بودجه ۱۴۰۱ منابع خوبی برای ساخت و ساز و مستحکم کردن مدارس در اختیارمان قرار بگیرد.
عباس زارع در گفتگو با ایسنا، در رابطه با آخرین وضعیت ایمنی مدارس تهران امسال توضیحاتی عرضه و اظهار نمود: بر مبنای شناسنامه فنی فضاهای آموزشی، ۱۵ درصد مدارس استان تهران نیازمند تخریب و بازسازی و ۲۳ درصد نیازمند مقاوم سازی هستند.
وی در رابطه با هشدارهای آتش نشانی در رابطه با وضعیت بحرانی ۸۲۷ مدرسه فرسوده در پایتخت که پیش از این اعلام شده بود هم اظهار داشت: آمارهایی که سازمان آتش نشانی منتشر نموده بود بیشتر سفارش ای و دستورالعملی بود و گاها برخی موارد آن شدنی نیست.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران اضافه کرد: اما تفاهمنامه ای با آتش نشانی در شرف امضاست که منجر به اتفاقات خوبی در مدارس از حیث ارتقای ایمنی خواهد شد. در یک ماه اخیر سه جلسه داشتیم و تفاهمنامه ای در سه فاز را دنبال خواهیم کرد.
زارع با اشاره به اینکه فاز اول این تفاهمنامه، محتوایی و آموزشی است که همکاران ما در آتش نشانی آموزش را عرضه می دهند اظهار داشت: این آموزش های ایمنی برای گروههای مربوط همچون دانش آموزان، معلمان و مدیران مدارس صورت خواهد گرفت. در فاز دوم تعمیرات جزئی از جانب ادارات آموزش و پرورش که متولی نگه داری مدارس هستند صورت می گیرد. به صورت مثال موتورخانه ها اکثرا حالت انباری پیدا کرده و میز و نیمکت های اسقاطی را در آنجا گذاشته اند که حذف و در مدارسی که فاقد کپسول آتش نشانی هستند، کپسول نصب می شود.
وی افزود: برای فاز سوم که مرحله اجرایی نهایی است به اعتبارات ویژه ای نیاز داریم که پیگیری هایی از سازمان برنامه و بودجه در حال انجام می باشد. در فاز سوم ابتدا مدارسی به صورت پایلوت در هر منطقه انتخاب می شوند که مدارس استثنایی و سپس مدارس ابتدایی در اولویت هستند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران در رابطه با وجود مدارس بحرانی در تهران اظهار داشت: در شرایطی که مدرسه ای شرایط بحرانی از حیث ایمنی داشته باشد به اداره آموزش و پرورش مربوطه سفارش می شود که آن مدرسه را تخلیه و یا تغییر کاربری بدهد.
زارع اضافه کرد: همانطور که پیش از این گفته شد حدود ۱۵ درصد مدارس ما نیازمند تخریب هستند که بیشتر هم در پایتخت قرار دارند. امیدواریم با مولد سازی و فروش املاک مازاد بر مبنای مجوز بند "ی" تبصره ۹ قانون بودجه ۱۴۰۱ منابع خوبی برای ساخت و ساز و مستحکم کردن مدارس در اختیارمان قرار بگیرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب