نظر پلیس درباره خودروساز شدن یک کارخانه ماکارونی

نظر پلیس درباره خودروساز شدن یک کارخانه ماکارونی رئیس پلیس راهور فراجا در واکنش به تصمیم یک شرکت تولید ماکارونی برای ورود به عرصه خودروسازی، تصریح کرد که باید مجوزهای لازم برای این اقدام دریافت شده و در نهایت هم خودرویی ایمن و باکیفیت تولید شود.


به گزارش هم ماشین به نقل از ایسنا، اواسط تیرماه سال جاری بود که اعلام گردید یک شرکت تولید ماکارونی قصد ورود به عرصه تولید خودرو را دارد، تا از این پس «زر خودرو» هم جزو شرکتهای تولیدکننده خودرو در کشور شناخته شود. موضوعی که از جانب سخنگوی وزارت صمت هم مورد تایید قرار گرفت و او ضمن اشاره به تفاهمنامه امضا شده در سال ۱۴۰۰ برای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و توسعه سرمایه گذاری، موافقت وزارت صمت و اعطای مجوز برای تاسیس کارخانه تولید خودرو را تایید کرده و گفته بود«چنانچه این گروه صنعتی به ظرفیت اعلامی در تولید خودرو برسد، می تواند رقیبی برای دو خودروساز بزرگ کشور به حساب آید».
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت همینطور ضمن اشاره به ادعای گروه صنعتی زر ماکارون برای تولید یک میلیون دستگاه خودرو از جانب شرکت زیرمجموعه اش یعنی «زر خودرو» اعلام نمود: «بهار سال گذشته، برخی از هلدینگ های بزرگ تولیدی- سرمایه گذاری، تفاهمنامه ای را با وزارت صمت امضا کردند که در قالب اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و در جهت توسعه سرمایه گذاری بوده است. در چارچوب تفاهمنامه مذکور، گروه صنعتی زر با یک پیشنهاد چهار میلیارد دلاری برای سرمایه گذاری در حوزه های حمل و نقل، غذایی، شیمیایی، خودرو و پتروشیمی وارد عمل می شود. در حوزه خودرو پیشنهاد این شرکت، سرمایه گذاری یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون یورو برای تولید یک میلیون دستگاه خودرو در سال شامل۶۰۰ هزار خودرو سواری، ۲۰۰ هزار خودرو هیبریدی و ۲۰۰ هزار خودرو سنگین بوده است.»
به نقل از ایشان، در نهایت «با بررسی کارنامه عملکردی گروه صنعتی زر در حوزه های مختلف و با عنایت به این که این گروه صنعتی در دهه ۶۰، کار ساخت قطعات خودرو همچون سرسیلندر و میل لنگ را شروع کرده و در این حوزه صاحب تجربه است، وزارت صمت با این درخواست موافقت کرده و در تیرماه ۱۴۰۰، مجوز تاسیس کارخانه برای تولید خودرو برای این گروه صنعتی صادر شد.»
در این میان اما، پلیس راهنمایی و رانندگی بعنوان یکی از منتقدان کیفیت و ایمنی بعضی از خودرو ها و همینطور مجری شماره گذاری وسایل نقلیه اظهارنظری را مطرح نکرده بود و همین مساله سبب شد تا نظر رئیس پلیس راهور فراجا در مورد تصمیم این کارخانه خودروسازی برای رقابت با ایران خودرو و سایپا را جویا شویم. سردار سید کمال هادیانفر در گفتگو با ایسنا، دراین باره اظهار داشت: « به نظرم این مورد را باید ابتدا از وزارت صنعت، معدن و تجارت بپرسیم، ما چیز زیادی در این مورد نشنیده ایم، اما به صورت کلی در این موارد باید یکسری مراحل از جانب شرکتهای متقاضی تولید خودرو طی شود.»
وی درباره این مراحل اظهار داشت: « اگر شرکتی بخواهد وارد عرصه خودروسازی شود، باید ابتدا یکسری مجوزها و موافقت های اصولی را دریافت کند. برای این امر باید مجوزهای مختلفی را دریافت کند که شامل مجوزهای دولت همچون وزارت صمت، سازمان استاندارد، سازمان حفاظت محیط زیست، پلیس و... را دریافت کند.»
پیشنهاد خبر:
ماجرای تولید خودرو بوسیله ی یک شرکت صنعتی
همکاری جدید پلیس و خودروسازان برای مقابله با سرقت
تا ۳۰ سال آینده درگیر پراید و پژو خواهیم بود
رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به اینکه «به نظر می رسد که این شرکت بیشتر به دنبال مونتاژ خودرو است تا تولید خودرو»، اظهارکرد: « من نظرم این است که این ها بیشتر دنبال مونتاژ خودرو هستند و دنبال تولید خودرو نبوده و خودروساز نیستند. احیانا اینطور است که محصولی در خارج از کشور شناسایی شده و با شرکت آن قرار داد بسته اند تا اینجا کارخانه آنرا راه اندازی کنند.»
هادیانفر تصریح کرد: « هر خودرویی که تولید یا حتی مونتاژ می شود، باید ایمنی و کیفیت لازم را داشته باشد و بتواند از جان راننده و سرنشینان آن محافظت کند. باید حتما نمونه های تصادف آزمایشگاهی آن هم مورد بررسی قرار بگیرد و در صورت دریافت تائیدیه های ایمنی این محصولات تولید شود.»




منبع:

1401/04/29
12:21:57
5.0 / 5
409
تگهای خبر: آزمایشگاه , اقتصاد , ایمنی , پلیس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
© تمامی حقوق معنوی سایت هم ماشین محفوظ و کپی برداری ممنوع می باشد.
    استفاده از مطالب سایت هم ماشین با ذکر نام و لینک منبع مجاز است.