در گفت وگو با هم ماشین اعلام شد

علایم شاخص مبتلاشدن به کرونا در کودکان

علایم شاخص مبتلاشدن به کرونا در کودکان به گزارش هم ماشین دبیر بورد عفونی اطفال کمیته علمی کرونا با اشاره به این که شدت بیماری زایی امیکرون در کودکان فعلا معین نمی باشد، اشاره کرد: مطالبی مطرح می شود تا کودکان بین 5 تا 12 سال بصورت لایه لایه واکسینه شوند؛ برای اینکه بازگشایی حضوری مدارس بدون تزریق واکسن می تواند مشکل آفرین باشد.


دکتر عبدالله کریمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به این که تعداد ویروس های دستگاه تنفسی که کودکان با آن درگیر هستند دو برابر کرونا است، اظهار داشت: یعنی آنفلوآنزا و سایر ویروس ها نیز در کمین کودکان هستند؛ ولی تعداد بیماران بستری در بخش های بیمارستانی ما افزایش نیافته است.
وی ادامه داد: موارد بستری کرونا مثبت کودکان وجود دارد؛ اما این که مشخصا موارد مبتلاشدن به سویه امیکرون را مشخص نماییم، چنین نیست. اگر به موردی مشکوک شویم جهت بررسی های بیشتر تست ها را به آزمایشگاه مرجع ارسال می نماییم.
او درباب روند فعلی ابتلای کودکان به کرونا، بیان کرد: روند همچون گذشته است؛ البته موارد مبتلاشدن نسبت به موج پنجم کاهشی بوده است، ولی به سبب بروز آنفلوآنرا و کرونا موارد بستری وجود دارند. سال قبل کودکان درگیر بیماریهای تنفسی بدون استثنا مبتلا به کرونا بودند اما حالا شرایط متفاوت می باشد و آنفلوآنزا و پارا آنفلوآنزا هم به موارد مبتلاشدن و بستری اضافه شده است.
این متخصص عفونی اطفال، درباره برخی هشدارها نسبت به امتحانات حضوری دانش آموزان و پیش بینی از وضعیت ابتلای کودکان بعد از امتحانات، اظهار نمود: شرایط وابسته به میزان پخش شدن سویه امیکرون در کشور است. از نظر زمانی اگر ۱۰ مبتلا به امیکرون داشته باشیم، ظرف یک و نیم تا ۳ روز این تعداد می تواند دو برابر شود که این بیشتر از سرعت انتشار سویه دلتا است ولی خوشبختانه واکسن بر آن موثر است.
او درباب علایم شاخص ابتلای کودکان به کرونا، اشاره کرد: آبریزش بینی، سرفه، تب و لرز، گلو درد، اسهال و استفراغ در کودکان شایع است که نسبت به گذشته تغییری نداشته است. مطالعات هنوز برای شدت بیماری زایی امیکرون در کودکان کامل نیست و باید مطالعات کامل تر شود.
وی درباره واکسیناسیون کودکان زیر۱۲ سال، اضافه کرد: این مساله در کمیته ایمن سازی واکسیناسیون کرونا مطرح گردیده است تا کودکان بین ۵ تا ۱۲ سال بصورت لایه لایه واکسینه شوند. بازگشایی حضوری مدارس بدون تزریق واکسن می تواند مشکل آفرین باشد. واکسن انتخابی برای کودکان نیز سینوفارم و پاستوکووک خواهد بود.




منبع:

1400/10/15
09:24:19
5.0 / 5
887
تگهای خبر: آب , آزمایشگاه , تخصص , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
© تمامی حقوق معنوی سایت هم ماشین محفوظ و کپی برداری ممنوع می باشد.
    استفاده از مطالب سایت هم ماشین با ذکر نام و لینک منبع مجاز است.